Vem är jag?Vem är jag som skriver denna blogg? Eller vad är detta för slags blogg?

En bild på mig.Jag tänker skriva lite om vad jag gör och pysslar med på fritiden. Givetvis kryddat med vad jag tycker. Jag heter George Bredberg och bor, som du säkert förstått, på landet. Närmare bestämt mellan Motala och Linköping, nära ett samhälle som heter Fornåsa. Jag har två vuxna barn och bor tillsammans med min fru och vår katt på bekvämt avstånd från alla, men ändå inte mitt ute i urskogen. Mina trevliga grannar är på några hundra meters avstånd. Precis lagom.

Här fixas med bilar, mopeder, trädgård och lite byggande av altaner och allt annat livsnödvändigt vi lägger tid och pengar på. För min del gillar jag att ta hand om och återanvända gamla grejor om de kan göra nytta ett varv till. Jag leker lite med smide och svets och tar gärna emot donationer av metall som går att svetsa eller smida i,  så länge det går att skära ner och återanvända i någon form.

Varför du ska följa denna blogg? Bara för kul.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *